Categories
Njoftime

VLERA Back-To-School Drink

SH | EN

Përshëndetje të gjithëve !

Dëshironi të takoni komitetin e ri dhe të na njoftoni ? Atëherë ejani në “Drink tëmirëserardhjes” do të jet mundësia e përsosur për të kaluar një kohë të mirë.
Aperitivët, diskutimet, muzika dhe kërcimi do t’ju bëjnë të dëshironi të ktheheni !
Ju presim këtë të premte, më 7 tetor nga ora 20:00 në Foyer Étudiant të Kampusit Solbosch (Ndërtesa F)

Dhe e kemi një dhuratë për anëtarët tanë ! Dëshironi të bëheni anëtar ? Na kontaktoni 

Hi everyone!

Want to meet the new committee and get to know us ? Our welcome drink is the perfect opportunity to have a good time.
Aperitifs, discussions, music and dancing will make you want to come back for sure !
We are waiting for you this Friday, October 7 from 8 p.m. at the Solbosch Campus ” Foyer Étudiant ” (Building F)

And we have a gift four our members ! Wanna be a member? Contact us