Kryesia

Më poshtë i gjeni postet dhe emrat e anëtarëve të kryesisë.

 

Kryetar:
Jetnis Avdijaj

zv. Kryetare:
Larglinda Myrtaj

Sekretare e Përgjithshme:
Migena Haxhijaj

Përgjegjës për financa dhe sponsore:
Andi Zhaveli

Përgjegjëset për aktivitete:
Uliks Polloshka

Përgjegjës për rrjete sociale:
Rinesa Durmishi
Florind Blakaj
Leonora Morina

Koordinatorët e grupeve lokale:

Bruksel: Butrint Avdijaj, vlera@ulb.be 

Liège: Rinesa Bytyqi

Gent: Vilson Osdautaj

Po ashtu mund ta përdorni edhe formularin e kontaktit:
http://www.vlera.net/kontakt/