Categories
Njoftime

Gëzuar Festën e Flamurit !

Të jesh Shqiptar, do të thotë të jesh trashëgimtar i një historie, tradite dhe vlere unike.

Të jesh Shqiptar, do të thotë të ndjesh mall të përhershëm.

Por të jesh Shqiptar, do të thotë të mos harrosh kurrë se nga vjen.

Shqipëria, Kosova dhe krejt Diaspora, një fjalë e thërrasim dhe urojmë të gjithë bashkë: Rroftë Shqipëria!

Vlera falënderon përzemërsisht shoqatën e studentëve Shqiptarë në Turqi Platforma Shqiptart’ për këtë iniciativë të bukur dhe për ftesën.

VLERA

Organizata e studentëve shqiptar në Belgjikë