Categories
Njoftime

Ngritja e flamurit në komunën e Koekelberg-ut

10801734_551177998360014_3213775996492193911_n

Përshëndetje të gjithëve,

Kemi kënaqësinë t’ju njoftojmë se me rastin e festës së flamurit, 28 nëntorit, në komunën e Koekelberg-ut do të ngrihet flamuri ynë kombëtar.
Ceremonia fillon në ndërtesën e komunës së Koekelberg-ut, të premtën në ora 17

Në shenjë falënderimi për kryetarin e komunës, organizata shqipëtare Albabel organizon ceremoni me valle dhe muzikë tradicionale. Vlera do të jetë gjithashtu e pranishme për ta përkrahur ngjarjen.
Ju ftojmë të vini sa më shumë që të festojmë së bashku

Ftojmë gjithashu të visheni me veshje tradicionale, që ta prezentojmë vendin tonë në mënyrë sa më dinjitoze.

Për të interesuarit, organizata Vatra siguron veshje tradicionale.

Lajmërohuni në info@vlera.net

Leave a Reply