Le të bëhemi bashkë më Shqipërinë !

Një tërmet i fuqishëm shkundi Shqipërinë ku pas lëkundjeve të njëpasnjëshme, ai i orës 03:55 të mëngjesit të së martës, me magnitudë 6.4 ballë, rrëzoi pallate e shënoi dëme të shumta, duke lënë fatkeqësisht 11 viktima.

Në këto momente të rënda zemrat dhe lutjet tona janë me ty Shqipëri!

Shpresojmë që njerëzët dhe familjet t’i keni shëndosh e mirë.

Në këtë ditë të vështirë le të bëhemi bashkë e të ndihmojmë shqiptarët tonë të prekur nga tërmeti!

VLERA

Organizata e Studenteve Shqiptare ne Belgjike