“2 gisht Mjaltë”

Me 25 Nëntor Elvana Gjata dhe Ermal Mamaqi u ftuan mes nesh në ambientet e ULB për të na ofruar një moment relaks Made In Albania!

Falenderojmë ata që ishin të pranishëm, shpresojmë t’iu shohim edhe më të shumtë në seancën tjetër për të vazhduar të qeshim, qajmë, çuditim dhe thjesht të jetojmë së bashku!

VLERA

Organizata e Studenteve Shqiptare ne Belgjike