Categories
Njoftime

Balkan Trafik! 2023

Bashkohuni me ne @Balkantrafikfestival për koncerte nga DREN ABAZI & Zig Zag Orchestra dhe artistë të tjerë shqiptarë si JOSIF SHUKALLARI ft. Sazet e Permetit & grupi i Pilurit, Kuintet GJOVALIN & shumë artistë të tjerë ballkanas! Tregojuni miqve tuaj dhe merrni biletat tuaja të hershme përpara datës 1 Prill!
👉 https://www.balkantrafik.com/get-your-ticket