Categories
Njoftime

Balkan Trafik! 2023

Bashkohuni me ne @Balkantrafikfestival për koncerte nga DREN ABAZI & Zig Zag Orchestra dhe artistë të tjerë shqiptarë si JOSIF SHUKALLARI ft. Sazet e Permetit & grupi i Pilurit, Kuintet GJOVALIN & shumë artistë të tjerë ballkanas! Tregojuni miqve tuaj dhe merrni biletat tuaja të hershme përpara datës 1 Prill!
👉 https://www.balkantrafik.com/get-your-ticket

Categories
Njoftime

Kodiku i Purpurt i Beratit

Të dashur bashkatdhetarë!
 
Ju njoftojmë se Shoqata ‘‘ Nënë Tereza’’ Namur, në bashkëpunim me Organizatën Studentore Shqiptare në Belgjikë ‘’ Vlera ‘’ , RTSH (Televizionin Shtetëror Shqiptar), dhe ULB (Université libre de Bruxelles), organizon një mbrëmje kulturore kushtuar ‘’ Kodikut të Purpurt të Beratit’’, kësaj pasurie të rrallë të trashëgimisë tonë kulturore, që dëshmon nivelin e lartë të zhvillimit të Kombit tonë dhe qytetërimin e lashtë autokton, në fillim shekujt e Erës së Re, duke e radhitur të tretin në llojin e vet, pas atyre të Romës dhe Parisit.
Takimi mbahet në ambientet e ULB Bruksel, me 11 Mars 2023, ora 16:00, në adresën: Avenue Franklin Roosevelt 50. Bruxelles. Lokal B 1.315. Një sistem drejtimi për të lehtësuar gjetjen e Auditorit, do vendoset nga organizatoret.
Hyrja e lirë për të gjithë dhe një koktej miqësie jepen nga Shoqatat organizuese.
Mos e humbisni këtë rast unik, dhe jeni të mirëpritur sa më të shumtë në numër.
Categories
Njoftime

VLERA Back-To-School Drink

SH | EN

Përshëndetje të gjithëve !

Dëshironi të takoni komitetin e ri dhe të na njoftoni ? Atëherë ejani në “Drink tëmirëserardhjes” do të jet mundësia e përsosur për të kaluar një kohë të mirë.
Aperitivët, diskutimet, muzika dhe kërcimi do t’ju bëjnë të dëshironi të ktheheni !
Ju presim këtë të premte, më 7 tetor nga ora 20:00 në Foyer Étudiant të Kampusit Solbosch (Ndërtesa F)

Dhe e kemi një dhuratë për anëtarët tanë ! Dëshironi të bëheni anëtar ? Na kontaktoni 

Hi everyone!

Want to meet the new committee and get to know us ? Our welcome drink is the perfect opportunity to have a good time.
Aperitifs, discussions, music and dancing will make you want to come back for sure !
We are waiting for you this Friday, October 7 from 8 p.m. at the Solbosch Campus ” Foyer Étudiant ” (Building F)

And we have a gift four our members ! Wanna be a member? Contact us 

 

 

 
Categories
Njoftime

Gëzuar Festën e Flamurit !

Të jesh Shqiptar, do të thotë të jesh trashëgimtar i një historie, tradite dhe vlere unike.

Të jesh Shqiptar, do të thotë të ndjesh mall të përhershëm.

Por të jesh Shqiptar, do të thotë të mos harrosh kurrë se nga vjen.

Shqipëria, Kosova dhe krejt Diaspora, një fjalë e thërrasim dhe urojmë të gjithë bashkë: Rroftë Shqipëria!

Vlera falënderon përzemërsisht shoqatën e studentëve Shqiptarë në Turqi Platforma Shqiptart’ për këtë iniciativë të bukur dhe për ftesën.

VLERA

Organizata e studentëve shqiptar në Belgjikë

Categories
Njoftime

Diaspora Flet 2020

Ne kemi nderin t’ju informojmë se VLERA do të marrë pjesë në një konferencë të titulluar “Diaspora Flet 2020”. Konferenca do të zhvillohet virtualisht gjatë tre ditëve, nga 19 nëntor deri më 21 nëntor, duke mbuluar 3 tema :

1. “Avokim & diplomaci”

2. “Biznes & Investime”

3. “Kapitali Njerëzor & Edukimi”Konferenca

“Diaspora flet 2020” organizohet nga GERMIN.GERMIN është një organizatë lidere jofitimprurëse e specializuar në Angazhimin e Diasporës Shqiptare, në partneritet me organizatën e saj motër me qendër në ShBA, Global Albanians Foundation.

“Lidhu. Krijo. Bashkëpuno” është një mënyrë për të shprehur një ndaj qëllimeve të organizatës GERMIN: kërkimi i ndikimit pozitiv të shqiptarëve që janë pjesë e Diasporës dhe bashkëpunimet që mund të ekzistojnë mes tyre, dhe madje, bashkëpunime ndërkombëtar.

Si përfundim, VLERA është e kënaqur që një organizatë e tillë ka shprehur interesin e saj dhe na fton të përfitojmë nga konferencat që do të jepen gjatë kësaj periudhe.

Ne ju falënderojmë dhe ju përgëzojmë për iniciativat tuaja.

VLERA

Organizata e studentëve shqiptar në Belgjikë