Categories
Njoftime

Marché de Noël – Kerstmarkt në Koekelberg, Bruksel

Pershendetje,

Këtë fundjavë, me rastin e festav të fundvitit, VLERA do të jetë e pranishme së bashku me EagleEvent në “Marché de Noël” te Koekelberg. Mundësia për t’u takuar dhe mar energji per provime rreth nje çokollate ose verë të nxehtë, gështenja dhe ushqim tadicional.

Fitimet do të shkojnë në dy familje në nevoj në Koekelberg.

Shihemi !

VLERA,

Organizata e studentëve shqiptarë në Belgjikë