Categories
Njoftime

Takim me Shkëlqesinë e Tij, Ambasadori i Republikes së Kosovës, z. A. Zemaj

Këtë të marte me 13 Tetor, VLERA kishte kënaqësinë të ftohet nga Shkëlqesia e Tij, Ambasadori i Republikes së Kosovës, z. A. Zemaj.

Në takimin e parë në ambientet e ambasadës, diskutuam për bashkëpunimin dypalësh në të ardhmën.

I urojmë me zemër suksese z. Zemaj në këtë mision të ri shumë të rëndësishëm në zemër të Europës, dhe Komunitet Europian, si përfaqësues i Republikës së Kosovës.

VLERA

Organizata e studentëve shqiptarë në Belgjikë