Emigracioni shqiptar në Belgjikë – 60 vite suksesi!

15068506_562663997266058_6042770261921910495_oMbrëmje e kendshme midis miqsh shqiptarë dhe te huaj.
Me rastin e 60 vjetorit të imigrimit të shqiptarëve të parë në Belgjikë, patëm rastin si organizatë studentore, Vlera, të ishim prezent dhe të ndanim me Belget por edhe Shqiptarët e brezave të ndryshme eksperiencat tona. Fjalime nga njerëz atdhedashës por edhe mirënjohës shtetit belg për mikëpritjen që ka dëshmuar kahera për shqiptarët.
Mikëpritje, kjo vlerë e vendit tonë, ka qenë ofruar shqipeve në Belgjikë në çdo valë emigracioni.
KLIKO KETU PER ME SHUME FOTO

VLERA
Organizata e studentëve shqiptarë në Belgjikë