Takim me ambasadoren e Republikës së Kosovës

Sot me ftesë të ambasadores së Kosovës, zonjës Mimoza Ahmetaj, organizata jonë mori pjesë në një takim informues.

Fillimisht e njoftuam ambasadoren me qëllimet e organizatës dhe aktivitetet tona e më pas diskuatuam për mundësitë e bashkëpunimit.

Shpresojmë që bashkëpunimi jonë të vazhdojë dhe të konkretizohet në aktivitete të përbashkëta.

Leave a Reply