Përmbledhja e takimit të pestë

Përmbledhje nga takimi i pestë i ‘VLERËS’

Në këtë mbledhje ishin të pranishëm 25 anëtarë dhe diskutuam për këto pika:

  1. Gjendja e tanishme e organizatës

  2. Postet e reja dhe përbërja e kryesisë

  3. Udhëtimi në “Ardennes” Continue reading