Kryesia

Më poshtë i gjeni postet dhe emrat e anëtarëve të kryesisë.

Kryetar:
Genti Kelmendi, info@vlera.net

zv. Kryetare:
Denajda Bajraktari, info@vlera.net

Sekretare e Përgjithshme:
Liri Durmishi, info@vlera.net

Përgjegjës
 për financa:
Genc Alshiqi, vlera.finance@vlera.net

Përgjegjës për Sponsore:
Viron Pashaj, vlera.finance@vlera.net

Përgjegjëset për aktivitete:
Diellza Iberhysaj, info@vlera.net
Hatixhe Murtezani, info@vlera.net

Përgjegjës për rrjete sociale:
Ermal Isufaj, info@vlera.net

Koordinatorët e grupeve lokale:

Bruksel: Kastriot Asani, vlera.ulb@vlera.net

Namur: Arianit Osdautaj, info@vlera.net

Liège: Linda Myrtaj, info@vlera.net

Antwerpen: Livia Alicanaj, info@vlera.net

Po ashtu mund ta përdorni edhe formularin e kontaktit:
http://www.vlera.net/kontakt/

Leave a Reply