Monthly Archives: October 2019

Kryesia e Vlerës – 2019-2020

Të hënën me datë 21 tetor 2019 VLERA organizoi zgjedhjet për kryesinë e re të organizatës për periudhën 2019-2020.

Në këtë ngjarje u prezantua raporti vjetor për periudhën 2018-2019, raporti financiar, aktivitetet që u realizuan gjatë vitit, për të vazhduar pastaj me zgjedhjen e kryesisë së re. Rreth 15 studentë ishin prezent këtë ditë që vinin nga vendet të ndryshme te Belgjikes ( Liege, Brugge, Namur, Gent, Antwerpen si dhe Bruksel ).

Studentët që kandiduan dhe u përzgjodhen për postet e caktuara në organizatën studentore VLERA janë:

Sezen SENTURk Koordinatore per Namur dhe rrethinë
Kastriot ASANI Koordinatore per Bruksel dhe rrethinë
Denajda BAJRAKTARI Sekretare e Përgjithshme
Livia ALICANAJ Koordinatore per Antwerpen dhe rrethinë
Diellza IBERHYSAJ

Përgjegjëse për aktivitete
Genti KELMENDI
Kryetar

Linda MYRTAJ Koordinatore per Liège dhe rrethinë
Hatixhe MURTEZANI
zv. Përgjegjëse për aktivitete

Një falenderim të veçantë për Kryesinë e deritanishme të Vlerës për punë e palodhshme dhe të shkëlqyer gjatë mandatit të tyre si dhe për organizmin e këtyre zgjedhjeve demokratike dhe transparente.

Kryesisë së sapozgjedhur i dëshirojme një vit të mbarë dhe me shpresën që do kemi një numër të madh të aktiviteteve dhe iniciativave.

Gjithë të mirat,
KRYESIA

VLERA
Organizata e studentëve shqiptarë në Belgjikë

Time To Vote

Ora e zgjedhjeve të reja te Vlera, po bie!
Ju ftojmë të gjithëve të merrni pjesë, në mbledhjen zgjedhore në fundjavës tjetër (data dhe vendi për t’u caktuar).

Ju doni të jeni pjesë e Vlera?
Ju dëshironi të angazhoheni dhe kontribuoni në organizatën e studentëve shqiptar, të motivuar ashtu si dhe ju? Kërkoni të promovoni kulturën shqiptare dhe të bëni aktivitete të bukura?
Atëhere bashkohuni me ne!

Nisni atëhere një letër motivacioni me emrin, mbiemrin, studimet që vazhdoni, postin që mendoni të zini në organizatë dhe përse, në adresën mail: info@vlera.be ‼️për maksimum 16 Tetor, në mesnatë (00h00)‼️
Pastaj ejani në mbledhjen zgjedhore!

Vendet vakante janë:
Kryetar (e)
Nënkryetar(e)
Arkëtar(e)
Sekretar(e)
Kordinator (e) i qyteteve (Bruksel, Antwerpen, Gent, Namur, Liège, Louvain-la-Neuve…)
Organizator eventesh.
Social media manager

Me kënaqësinë t’ju takojmë së shpejti!


Vlera
Organizata e studentëve shqiptar në Belgjikë.