Monthly Archives: April 2019

Doku “Zvicra” – Diskutim

Të dashur miq të « Vlerës »!

Të mërkurën e kaluar me 3 Prill, ashtu siç ju kishim lajmëruar, në ULB u shfaq dokumentari “ZVICRA” në praninë tuaj.

Gjithë së bashku diskutuam dhe debatuam të qenit shqiptar, dhe sfidat e identitetit kur rritemi larg atdheut tonë.Ju falenderojmë përzemërsisht të gjithëve ju, që na u bashkuat në këtë meditim koherent , dhe për vëmendjen tuaj për këtë çështje delikate.

Ju mirëpresim në takimet e radhës.

VLERA

Organizata e studentëve shqiptarë në Belgjikë