Monthly Archives: March 2019

Food Festival – VLERA në bashkëpunim me AIESEC – 2019

Ashtu si vitin që shkoi edhe sivjet Organizata Studentore VLERA pati një bashkëpunim të suksesshëm me Aiesec. Ishte kënaqësi e vecantë të shihnim studentë dhe profesorë që shijuan ushqimet tradiconale në stendën tonë.
Pjesëmarrësit patën mundësi të informohen gjithashtu rreth organizatës tonë dhe projekteve të ardhshme.

Shihemi në eventet e ardhshme.

Gjithë të mirat,
VLERA
Organizata e studentëve shqiptarë në Belgjikë