Monthly Archives: December 2018

VLERA me Studentët!

Organizata studentore shqiptare « VLERA » mbështet fuqimisht kauzat dhe kerkesat e studentëve të ngritura në protestë dhe shprehin solidaritetin e plotë me protestat të motrave dhe vëllezërve tanë student në Universitetet e vendin tonë mëmë, Shqipëri.

Protestat ne Tirane – 5.12.2008

Organizata studentore Vlera po e ndjek me vëmendje protesten më të madhe studentore.Kauza juaj, çështja juaj, lufta kundër informalitetit, korrupsionit, tarifave të larta dhe diskriminimit, janë kërkesat legjitime minimale për çdo të ri, që nëpërmjet shkollimit të lartë kërkon ti shërbejë shoqërisë në të ardhmen me mendësi dhe forma të reja europiane, larg mediokritetit, shantazhit dhe arrogances.Të dashur bashkëmoshatarë studentë.

Ju sigurojmë se jemi me ju, ju mbështesim pa rezerva në kërkesat tuaja. Ju po luftoni edhe për ne. Mos u tërhiqni. Informaliteti duhet të marrë fund një herë e përgjithmonë. Vetëm ju keni të drejtën legjitime e morale, që me pastërtinë e shpirtit rinor, ta përmbysim një herë e përgjithmonë informalitetin, dhe të hapni rrugët solide për një shoqëri moderne demokratike bashkëkohore.

VLERA

Organizata e studentëve shqiptarë në Belgjikë

Marché de Noël – Kerstmarkt në Koekelberg, Bruksel

Pershendetje,

Këtë fundjavë, me rastin e festav të fundvitit, VLERA do të jetë e pranishme së bashku me EagleEvent në “Marché de Noël” te Koekelberg. Mundësia për t’u takuar dhe mar energji per provime rreth nje çokollate ose verë të nxehtë, gështenja dhe ushqim tadicional.

Fitimet do të shkojnë në dy familje në nevoj në Koekelberg.

Shihemi !

VLERA,

Organizata e studentëve shqiptarë në Belgjikë