Monthly Archives: June 2018

Kosova pjesë e ERASMUS+ dhe Creative Europe

Bild könnte enthalten: TextNjë mundësi fantastike për të gjithë studentët e Repubikës së Kosovës nga Erasmus+, nje program i cili ofron mundësinë e një eksperience akademike në njërin nga insitutcionet e larta arsimore të Bashkimit Evropian, mundësi kjo shumë e mirë edhe për institucionet arsimore të vendit për të krijuar një bashkëpunim më profesional me ato të Bashkimit Evropian, në të mirë të sistemit arsimor dhe studentëve në Kosovë. Kein automatischer Alternativtext verfügbar.

Ndërkohë edhe Creative Europe ofron një mundësi fantastike në lidhje me financimin e projekteve dhe krijimin e urave të bashkëpunimit ndërkombëtar për të gjithë organizatat që punojne në sektorin kulturor në Republiken e Kosovës. 

Për më shumë informacione klikoni në linkun e mëposhtëm.
https://www.facebook.com/EUErasmusPlusProgramme/posts/1919859828064758 

VLERA
Organizata e studentëve shqiptarë në Belgjikë