Monthly Archives: April 2018

VLERA në BalkanTrafik!

Organizata e studentëve shqiptarë në Belgjikë VLERA pati përseri një bashkëpunim shumë të frytshëm me BalkanTrafik, ku për here të pare VLERA ishte edhe një nga Partneret zyrtare te ketij festivali të njohur ndërkombëtar. Falenderojmë BalkanTrafik për hapsiren qe na dhuruan dhe të gjithë pjesëmarrësit e këtij festivali. Vecanerisht ata të cilet erdhen për të ndjekur recitimin e disa nga poezive më të mirënjohura shqiptare, të recituara nga student të VLERA-s dhe ata të cilet vizituan tryezën tonë për tu informuar reth VLERA-s por edhe trojeve shqiptare.
Dhe pa harruar deshirojmë të falenderojme të gjithë studentët për ndihmen e dhenë pergjatë ketij festivali dhe vecanërisht studentët te cilet recituan në mënyre të shkelqyer.  
Më poshtë do të gjeni disa foto dhe video nga ky festival. 
KLIKO KETU PER ME SHUME FOTO

Me respekt,
VLERA
Organizata e studentëve shqiptarë në Belgjikë

The Albanian student organisation VLERA, had again a very fruitful cooperation with BalkanTrafik, where for the first time VLERA was also one of the official partners of this well-known international festival.

We would like to thank BalkanTrafik for this great opportunity, as well as, all the participants of this festival. Especially, those who came to see the performance of some of the most well-known Albanian poems, performed by our students, and those who visited our desk and got informed about VLERA and the Albanian speaking regions. We would like to thank all the students for their valuable help throughout this event, and especially the students who performed the poems.

See you in the upcoming events!
VLERA
Organisation of Albanian students in Belgium

 

Food Festival – VLERA në bashkëpunim me AIESEC

Ashtu si vitin që shkoi edhe sivjet Organizata Studentore VLERA pati një bashkëpunim të suksesshëm me Aiesec. Ishte kënaqësi e vecantë të shihnim studentë dhe profesorë që shijuan ushqimet tradiconale në stendën tonë.
Pjesëmarrësit patën mundësi të informohen gjithashtu rreth organizatës tonë dhe projekteve të ardhshme.
KLIKO KETU PER ME SHUME FOTO
Shihemi në eventet e ardhshme.

Gjithë të mirat,

VLERA
Organizata e studentëve shqiptarë në Belgjikë
_________________________
For the second  year in row the Organisation of Albanian students VLERA, had a successful cooperation with Aiesec. It was a great pleasure to see both students and professors enjoying the albanian traditional dishes in our stand.

Participants had the chance to get  informed about our organisation and the future projects.

See you in the upcoming events! KLIKO KETU PER ME SHUME FOTO

VLERA
Organisation of Albanian students in Belgium