Monthly Archives: February 2018

Festa e pavarësisë së Kosovës – Kosovo’s Independence Day

Një falenderim të madh për të gjithë të pranishmit në mbrëmjen e organizuar nga organizata jonë studentore VLERA me rastin e 10 vjetorit të Pavarsisë së Kosovës.

Ishte një atmosferë e ngrohtë dhe festive mes miqsh shqiptarë dhe të huaj.

Të gjithë ju që dispononi video të mbrëmjes ju lutemi të na i dergoni kështu qe ne mund të përgatisim një aftervideo sa më të bukur ! 🙂 

Mirë u takofshim në aktivitetet tona të radhës!
KLIKO KETU PER ME SHUME FOTO

Me respekt,

VLERA
Organizata e studentëve shqiptarë në Belgjikë
www.vlera.net
________________________
A warm thanks to all the participants of the party organized by our student organization VLERA on the behalf of the 10th anniversary of Kosovo’s Independence.

It was a warm and festive atmosphere as we hosted both Albanian and foreign friends.

Those of you who have videos from the party please send it to us so we can prepare a nice aftervideo ! 🙂 

We are looking forward to seeing you at our future events!

Regards,

VLERA
Organisation of Albanian students in Belgium
www.vlera.net

Festa e pavarësisë së Kosovës – Kosovo’s Independence Day


https://www.facebook.com/events/896618753844936

Miq të Vlerës,

Me datë 17 Shkurt 2018 duke filluar nga ora 21:00, VLERA organizon mbrëmje studentore për nder të 10 vjetorit të pavarësisë së Kosovës.
Kjo mbrëmje organizohet me qëllim që të sjellim më pranë të rinjtë shqiptarë që jetojnë në Belgjike dhe të festojmë së bashku.
Muzikë live me:
*Xeni & Buli* (student dhe anëtarë në VLERA)
*Grupi Rinia*
*DJ RBlin* (student dhe anëtarë në VLERA)

Të shtundën 17 Shkurt, ejani argëtohuni, ti dhe miqtë tuaj shqiptarë dhe të huaj.
Ju mirëpresim !
Gjithë të mirat,

VLERA
Organizata e studentëve shqiptarë në Belgjikë
********
Kur: Të shtunën më 17 Shkurt, 21h
Ku : Avenue Emmanuel Mounier, 87
1200 Woluwe-Saint-Lambert
Parking FALAS!
+ aktivitete kulturo-argëtuese gjatë mbrëmjes !
Çmimi: 10€ (8€ + 1 pije* falas për anetarët që posedojnë karten e anëtarësimit në organizatën studentore VLERA)
*Për çdo pyetje mos hezitoni të na kontaktoni
_____________
Hello everybody,
This Saturday on 17th of February 2018, Join our Party, Albanian or not, Everybody is Welcomed! The purpose of this evening is to bring closer the young Albanians living in Belgium.
Let’s celebrate in a festive and friendly atmosphere all together!

Live music with:
*Xeni & Buli* (student and VLERA member )
*Grupi Rinia*
*DJ RBlin* (student and VLERA member )
We are looking forward to celebrating with you this Saturday and we hope to see you there!
Cheers,

VLERA
Organisation of Albanian students in Belgium
********
When: Saturday, February 17th 2018 at 21.00.
Where: Avenue Emmanuel Mounier, 87
1200 Woluwe-Saint-Lambert
FREE Parking area is also available.
+ Culture & Entertainment Activities during the evening !
General Fee: 10€ VLERA Members Fee: 8€ + 1 free drink*
*If you have any questions, feel free to contact us !