Monthly Archives: September 2017

Dita për pritjen e studentëve të rinj (JANE në ULB)

shqip / français / nederlands

Përshëndetje studentë,

Faleminderit të gjithë të pranishmëve që erdhën tek standi i VLERES dhe patën mundësi të informohen rreth studimeve, rreth organizatës tonë dhe gjithashtu rreth projekteve të ardhshme. Studentëve të rinj i urojmë suksese dhe mbarësi në hapat e rinj.

Shpresojmë t’ju shohim në numër në eventet e ardhshme të organizatës.

VLERA
Organizata e studentëve shqiptarë në Belgjikë
KLIKO KETU PER ME SHUME FOTO
_______________________________

Bonjour à tous,

Nous tenions à remercier tous ceux qui étaient présents hier et qui sont venus au stand de VLERA afin de s’informer sur les études universitaires mais aussi sur notre organisation et ses projets futurs.

Nous souhaitons beaucoup de réussite aux nouveaux étudiants et espérons vous voir tous très nombreux lors de nos prochains événements.

VLERA,
Organisation des étudiants albanais en Belgique
_______________________________

Dag allemaal,

Wij willen al degene bedanken die gisteren aanwezig waren en die naar onze stand zijn gekomen om informatie te krijgen over universitaire studies, maar ook over onze organisatie en onze toekomstige projecten.

Wij wensen alle startende studenten heel veel succes en hopen jullie allemaal te zien in de nabije toekomst tijdens één van onze evenementen

VLERA
Organisatie van de Albanese studenten in België

Dita për pritjen e studentëve të rinj

Përshëndetje studentë

VLERA do të jetë prezent të enjten 14 Shtator nga ora 9h30 deri në 15h në standin e saj në kampusin e Universitetit ULB (Kampus Solbosch -Avenue Paul Héger, 1000 Bruksel, Belgjikë) për të gjithë studentët që kanë dëshirë të informohen rreth studimeve në Belgjikë, më saktësisht në ULB dhe gjithashtu rreth organizatës tonë studentore.

Ju mirëpresim,

VLERA
Organizata e studentëve shqiptarë në Belgjikë