Monthly Archives: May 2017

VLERA në provime


Përshëndetje miq të Vlerës, 
Në prag të provimeve, ju urojmë suksese e kurajo të gjithëve, dhe një sezon sa më të frytshëm! 
Gjithashtu, na lejoni t’ju njoftojmë që ekipi i Kryesisë nuk do të jetë aktiv gjatë kësaj periudhe.
Shpresojmë t’ju shohim së shpejti.
Suksese dhe me krahë të lehta,

                            VLERA
Organizata e studentëve shqiptarë në Belgjikë