Monthly Archives: December 2016

#FESTOMENE

 

15000640_356433834711276_8162904222828659711_oNjë falenderim të madh për të gjithë të pranishmit në mbrëmjen për festen e flamurit.

Ishte një atmosferë me të vërtet e bukur, e qetë dhe studentore mes miqsh shqiptarë dhe të huaj, të cilët patën mundësinë të mësonin disa hapa të kërcimeve shqiptare.

Disa surpriza u organizuan në atë mbrëmje dhe ndër to një shumë spontane: Standup Comedy nga Anton Gurra.

Me respekt dhe kënaqësi,
Kryesia Vlerës – Shoqata studentore Shqiptare në Belgjik

KLIKO KETU PER ME SHUME FOTO

Festa e Flamurit ne Bashkine e Brukselit

15682176_10154791663611354_778393787_o

Vlera pati kënaqësinë të festonte festën e Flamurit në praninë e Ambasadës së Shqipërisë në Belgjikë, si organizatore e eventit në Bashkinë e Brukselit, dhe të ftuarëve të saj pjesëtarë të komunitetit shqiptarë dhe të huaj.

VLERA
Organizata e studentëve shqiptarë në Belgjikë