Monthly Archives: October 2016

Drink studentor

Një falenderim të madh të pra14803261_10154608577286354_563662123_onishmeve në këtë drink !
Iu urojmë suksese dhe mbarësi në studime ! Shpresojmë t’iu shohim më shpesh në të ardhme !

Shihemi së shpejti,
Vlera, Organizata e studentëve shqiptarë në Belgjikë

KLIKO KETU PER ME SHUME FOTO