Monthly Archives: April 2016

Vlera at Balkan Trafik 2016

Vlera ishte prezente në edicionin e sivjetshëm të Ballkan trafik-ut. Aty prezantuam turizmin e Shqipërisë dhe Kosovës.

Në bashkëpunim me Ambasadën shqiptare në Belgjikë, me Ambasadën e Kosovës në Belgjikë, dhe Agjensinë kombëtare të turizmit të Shqipërisë.

Vlera was present at this year’s edition of Balkan Trafik. We presented there the tourism of Albania and Kosovo.

In collaboration with Kosovan Embassy in Belgium, Albanian Embassy in Belgium and National Agency of Turism in Albania

 

More photos : http://www.vlera.net/galeria/foto/vlera/balkan-trafik-2016

 

 

 

 

Albanian dishes degustation & Workshop in collaboration with Solvay Circle

Përshëndetje !

Vlera në bashkëpunim me rrethin Solvay të ULB-së do të organizojnë një mbrëmje me specialitetet tona tradicionale.
Jeni të gjithë të mirëseardhur dhe ftoni sa më shumë miq tuaj të huaj !

Për informata më të hollësishme ju ftojmë që ta konsultoni faqen e evenimentit.

Ju mirëpresim !

***********

Hi!

Vlera in cooperation with the Solvay student circle from the ULB will organize a degustation evening with Albanian dishes.

We would be glad to see you there and don’t forget to invite your non-Albanian friends !

For more information, please consult the page of the event.

See you soon folks !