Monthly Archives: November 2014

Ngritja e flamurit në komunën e Koekelberg-ut

10801734_551177998360014_3213775996492193911_n

Përshëndetje të gjithëve,

Kemi kënaqësinë t’ju njoftojmë se me rastin e festës së flamurit, 28 nëntorit, në komunën e Koekelberg-ut do të ngrihet flamuri ynë kombëtar.
Ceremonia fillon në ndërtesën e komunës së Koekelberg-ut, të premtën në ora 17

Në shenjë falënderimi për kryetarin e komunës, organizata shqipëtare Albabel organizon ceremoni me valle dhe muzikë tradicionale. Vlera do të jetë gjithashtu e pranishme për ta përkrahur ngjarjen. Continue reading