Monthly Archives: February 2014

Përmbledhje nga takimi i nëntë

 Përmbledhje nga takimi i nëntë i organizatës VLERA (16.02.2014)

Në këtë mbledhje ishin të pranishëm 10 anëtarë dhe diskutuam për këto pika:

1) Gjendja e tanishme e organizatës : organizimi i mbrendshëm, financat, etj.

2) Votimi i rregullores së Kryesisë.

3) Prezentimi i kandidateve për Kryesinë e re dhe leximi i kandidaturave.

4) Prezentimi i planit njëvjeçar nga kandidati për kryetar.

5) Votimi i kandidatëve.

6) Çështje të tjera. Continue reading

Njoftimi për mbledhjen e nëntë

Shokë dhe shoqe,

Të dielen me datën 16 shkurt mbahet Mbledhja e Këshillit të Përgjithshëm.

Statuti i organizatës tonë e parasheh që në fillim të çdo viti të zgjedhet Kryesia e re, prandaj të dielen do të votojmë. Pervec kësaj, kryetari i zgjedhur do ta bëj një prezentimin të përgjithshëm të planit një vjeçar. Poashtu do të votohet edhe “Rregullorja e Kryesisë”. Continue reading