Monthly Archives: January 2014

Në mbështetje të protestave studentore kundër të keqës që e ka kapluar Universitetin Publik të Prishtinës në veçanti, dhe arsimin e lartë në Kosovë në përgjithësi

Në mbështetje të protestave studentore kundër të keqës që e ka kapluar Universitetin Publik të Prishtinës në veçanti, dhe arsimin e lartë në Kosovë në përgjithësi

Organizata e studentëve shqiptarë në Belgjikë “Vlera” përkrah kërkesat më së të drejta të studentëve të Universitetit të Prishtinës dhe organizatave të cilat po organizojnë protesta ditëve të fundit, me kërkesën e tyre për reformim të thellë të UP-së, duke filluar me shkarkimin e rektorit aktual të UP-së. Continue reading