Monthly Archives: October 2013

Përmbledhje nga takimi i tetë

Përmbledhje nga takimi i tetë i organizatës ‘Vlera’

Në këtë mbledhje diskutuam për këto pika:

  • Funksionalizimi i grupeve lokale
  • Ngritja e fondeve të organizatës
  • Organizimi më rastin e 28 Nëntorit
  • Uebfaqja zyrtare e “VLERËS” Continue reading

Njoftimi për mbledhjen e tetë

Përshëndetje studentë të dashur,

pas një kohe të gjatë pa aktivitete (kryesisht për shkak të angazhimeve me provime të afatit të qershorit, shtatorit si dhe me pushimet verore) po rikthehemi prapë me aktivitete.

Me 19 Tetor 2013 në ora 13.00 mbahet mbledhja e ardhshme e Këshillit të Përgjithshëm, ku janë të ftuar të gjithë studentët shqiptarë që studiojnë në Belgjikë. Continue reading