Monthly Archives: December 2012

Përmbledhja e takimit të pestë

Përmbledhje nga takimi i pestë i ‘VLERËS’

Në këtë mbledhje ishin të pranishëm 25 anëtarë dhe diskutuam për këto pika:

  1. Gjendja e tanishme e organizatës

  2. Postet e reja dhe përbërja e kryesisë

  3. Udhëtimi në “Ardennes” Continue reading

Njoftimi për mbledhjen e pestë

Të dielen me 16 dhjetor 2012 mbahet mbledhja e pestë e këshillit të përgjithshëm. Kjo është mbledhja e fundit deri pas provimeve kështu që jeni të lutur të merrni pjesë të gjithë. Pas mbledhjes do të shkojmë për patinazh.

Pikat për të cilat do të flasim : Continue reading