Monthly Archives: November 2012

Përmbledhja e takimit të katërt

Përmbeldhja e takimit të katërt – 04 nëntor 2012

Në këtë mbledhje ishin të pranishëm 32 anëtarë dhe diskutuam për këto pika:

1.Aktivitet argëtues për ditën e flamurit, 28 Nëntorin

  • Gjatë mbledhjes së kryesisë ishte propozuar organizimi i një aktiviteti argëtues me rastin e 28 nëntorit, ditës së flamurit. Propozimi ishte që ky aktivitet të mbahet në një lokal (kafe) në Bruksel pasi që fillimisht kishim folur me pronarin e këtij lokali. Continue reading